12915173_855656994539933_1619406027_o

Acest este in articol in limba romana fara google translate (numai un pic de pic)

Buna ziua si bine ati venit in articolul meu. Ma numesc Simon si eu sunt din Franta. (Imi pare rau pentru eroarii mei). Eu voi incerca sa scriesc prima articolul meu in limba romania pentru a dovedi competentii mei in Romaneste

Eu am plecat tara mea pentru la Romania in Octombrie. Eu locuiesc in Arad pana la Mai, in acest oras eu sunt un voluntar in la associatia Zury. Intotdeauna, in fiecare zi am avut si eu vad, am facut si eu foc nou lucruri. De obicei, activitatii din ZURY, sunt sa mergem la scoala sau la liceul pentru sa vorbim de opportunitati si personal developementa. Am invatat copii cum sa planta legume si am foc o introductie despre vorbitul in public in fata elevi din optsprezece.

Asemenea, eu sunt un professor de limba francesa in liceul german din Arad pentru elevi din patru-cincisprezece. In acestea scoale, eu cred ca eu voi foc un gradina pentru leguma si planta aromatica ca dovlecei, rosi, cartofi, patrunjel, oregano, zucchini si mai si mai.

Am inceput limba romana, sase luni inainte cu un professor “non-formal”. In fiecare saptamana, patru ora. Si eu sunt foarte fericit sa fii aici si acum pentru ca, eu as dori sa gandesc despre futur meu, studii mei, etc…

Fiecare zi este  un ziua diferenta in arad ca un voluntar. Eu ma simt mai sanatos in Romania ca Franta pentru ca aici eu pot sa merg la piata pentru sa cumpar legume si fructe proaspete din localitat din la Arad. Si nu avem microunde in appartement nostru, deci noi gatim mancarea proaspete sau inghetat, este foarte bine.

Am calatoresc in mai mult orasi in Romania si mai mult tari in jurul ca Ucraina, Serbia, Macedonia si Bulgaria. Eu as dori sa merg la Turcia, dar eu voi vad, nu este in mod sigur.

Au ma simt foarte bine in romania !

Multumin frumos pentru lectura din articolul meu si din nou, imi pare rau pentru limba romana mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *